Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Bloemenhoedjes met verhalen

Bloemenhoedjes met verhalen

Evenementgegevens


Woensdag 21 juni kunnen kinderen tot 7 jaar bij Het Dijkmagazijn een bloemenhoedje maken. Op de dijk en in de uiterwaard vind je volop bloemen. Voorlezers van de Bibliotheek Beuningen vertellen mooie verhalen tijdens een kleine picknick op het strand over de bloemen op je hoed.
Voor elk kind ligt er in Het Dijkmagazijn een papieren hoed klaar, die versierd kan worden. Papa, mama, opa of oma willen daar vast bij helpen! Er groeit genoeg voor iedereen in de buurt van het Dijkmagazijn. Grote witte margrieten, gele boterbloemen, roze klaver en nog veel meer bontgekleurde bloemen. Met riet en gras maak je een extra zwierige pluim waar de wind mee kan spelen. Op het waalstrand worden mooie verhalen voorgelezen in het gras en er is dan wat lekkers uit de picknickmand. Mogelijk gemaakt met dank aan Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.
Waalwoemi: Bloemenhoedje met verhalen, woensdag 21 juni 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max 20 kinderen tot 7 jaar. Kosten 2,50,-. Gratis met Klavervierpas. Deelname (groot-)ouders/opvoeders verplicht. Reserveren kan via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
Kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.