Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Bootjes maken voor op de Waal

Bootjes maken voor op de Waal

Evenementgegevens


Jonge scheepsbouwers kunnen woensdag 15 juni naar Het Dijkmagazijn komen om met vondsten uit de uiterwaard een bootje of vlotje te maken. Wie kan zijn scheepje met zeilen laten varen op de golven? Eerst moet je natuurlijk uitzoeken wat blijft drijven en wat niet. Gelukkig ligt er drijfhout voldoende om mee aan de slag te gaan. We nemen natuurlijk een zaag mee, om je bootje in model te krijgen. Maar daarmee is je boot nog niet klaar. Lukt het om hem met een zeiltje op de wind te laten varen? En kun je je bootje zo stabiel maken, dat het niet bij het eerste het beste golfje omslaat? Misschien lukt het om een wedstrijdje te houden: wiens bootje vaart het snelste, het verste of kan de meeste lading dragen. En als de Waal te wild is, dan gaan we naar een rustig plasje om de bootjes veilig uit te proberen. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Wij houden ons  aan de RIVM-maatregelen en hebben onze activiteiten hierop aangepast. Opgeven is verplicht. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan. Hierover krijgt u voor 10.00 uur bericht op de dag van de activiteit.

Waalwoemi: Bootjes maken, woensdag 15 juni 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Max 15 kinderen van 8 tot en met 12 jaar, deelname € 2,50. Reserveren is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.