Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Brei, haak, soldeer of vouw een bodemdier

Brei, haak, soldeer of vouw een bodemdier

Evenementgegevens


Het Dijkmagazijn daagt iedereen uit om een bodemdier te maken. Brei of haak een pissebed, soldeer een duizendpoot, vouw een oorworm of naai een naaktslak. Alle zelfgemaakte bodemdiertjes worden tentoongesteld tijdens het Groen Festival op 1 oktober. Voor iedere inzender is er een zoekkaart bodemdiertjes. En voor de beste knutsels is er een boek te winnen.

Regenwormen en pissebedden spelen een belangrijke rol in uw tuin. Ze ruimen bijvoorbeeld afgevallen bladeren op. Daarmee wordt de tuinbodem vruchtbaar én houdt beter water vast. Dát zorgt ervoor dat uw planten en struiken gezond blijven, ook in droge zomers. Met hun gewoel en gegraaf maken regenwormen de bodem luchtig en mengen ze de aarde.

Wie een bodemdier wil maken heeft keuze genoeg: regenwormen, naaktslakken, huisjesslakken, spinachtigen, pissebedden, miljoen- en duizendpoten, kevers, mieren en ook de mol zijn bodemdieren. De gemaakte dieren kunnen tot en met 30 september worden ingeleverd bij Het Dijkmagazijn, open op zaterdagen en zondagen (bij goed weer) van 10.00-16.00 uur, evt. doordeweeks. Voorzie het dier van uw naam, telefoonnummer en mailadres. Kinderen graag de leeftijd aangeven. Voor kinderen is er een verhalenboek te winnen, voor volwassen een boek over regenwormen in de tuin. En voor iedere inzender een bodemdierenzoekkaart! De knutsels kunnen na 1 oktober opgehaald worden bij Het Dijkmagazijn.

Bodemdierenknutsel, inleveren tot en met 30 september bij Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen , 06-20115319. Zie ook www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
N.V.T. €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.