Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Creatieve workshops voor jongeren in Beuningen

Creatieve workshops voor jongeren in Beuningen

Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Ben je tussen 11 en 14 jaar en op zoek naar meer betekenis in je vrije tijd? Wil je een plek vinden waar je samen met anderen kan gaan onderzoeken hoe dat kan? Dan zijn de Ontdek en Doe Dagen echt iets voor jou!

Samen willen we op ontdekkingstocht, met inspirerende workshops door kunstenaars en begeleiding van coach Myriam. Je gaat samen met jongeren van jouw leeftijd creatief aan de slag, om onderzoeken welke activiteiten bij je passen en zo te kunnen ontdekken wat jou inspireert.

De Ontdek en Doe Dagen zijn een gezamenlijk initiatief van Stichting Planeet, Het Dijkmagazijn en Kunstinitiatief De Nieuwe Gang, drie mooie plekken met een bijzonder karakter, net buiten Beuningen, dichtbij de natuur.  Drie plekken om los van de alledaagse dingen even stil te staan bij wie we eigenlijk zijn, waar we van dromen, en wat we eigenlijk zouden willen.

Activiteiten vinden plaats op zondagen 2, 9 en 16 juni, van 13.30-16.30 uur op de locaties van Stichting Planeet, Kunstinitiatief De Nieuwe Gang en Het Dijkmagazijn, deelname is gratis.

Voel je hiervoor en wil je meedoen? Meld je dan aan! Planeet

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
Hier niet boeken €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.