Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Dijkmagazijn in weer en wind met Theater Over&Weer

Dijkmagazijn in weer en wind met Theater Over&Weer

Evenementgegevens


Het dijkmagazijn in Beuningen is gebouwd aan het einde van de negentiende eeuw, omstreeks het jaar 1897. In 2022 bestaat het dus 125 jaar. Bezoekerscentrum Het Dijkmagazijn viert in 2022 zijn 25e verjaardag. Speciaal voor het jubileum maakt Theater Over & Weer een wintervoorstelling: de theaterroute Dijkmagazijn in weer en wind waarin vier theaterscènes het verhaal vertellen van de historie en betekenis van het dijkmagazijn.

De theaterroute start en eindigt bij het Dijkmagazijn en bestaat uit een vier waarin de historie en betekenis van het dijkmagazijn worden verteld en verbeeld: De Dijk breekt, Op dun ijs, Evacuatie en Magazijn te koop! De voorstellingen spelen zich af in Het Dijkmagazijn, op de dijk en in de uiterwaarden. Een gids neemt u mee op pad. Na afloop van de voorstellingen is er gratis warme chocolademelk met een speculaasje.

Kom op de fiets of te voet. Komt u met een auto, dan kunt u parkeren achter het gemeentehuis. De weg naar Het Dijkmagazijn is afgesloten voor auto’s. We lopen ongeveer 1 km door de uiterwaarden onder leiding van een gids, houd minimaal 25 meter afstand van paarden en koeien. Er zijn geen zitplaatsen. Breng een paraplu mee en trek stevige schoenen en warme kleding aan. Gaat de voorstelling bij onveilige weersomstandigheden niet door, dan wordt alternatieve datum gepland voor latere uitvoering.

Dijkmagazijn in weer en wind: zaterdag 12 en zondag 13 november 2022, aanvang 13.30 uur en 16.00 uur. De voorstelling duurt in totaal ongeveer 5 kwartier. Er is ruim tijd voor een drankje na afloop. Deelname 10,- p.p (incl. chocolademelk, excl. reserveringskosten).

Tickets zijn hier te bestellen

(er zijn nog voldoende tickets, niet verkrijgbaar bij Het Dijkmagazijn maar via Ikbenaanwezig.nl)

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
hier NIET boeken maar via Ikbenaanwezig.nl €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.