Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Dromenvanger maken

Dromenvanger maken

Evenementgegevens


Goed nieuws voor alle kinderen die slecht slapen door nachtmerries: bij Het Dijkmagazijn kun je woensdag 1 maart je eigen dromenvanger maken.

Indianen maakten dromenvangers voor hun baby’s en kinderen. Een gevlochten netwerk in een ring filtert de dromen die aankomen waaien. De slechte dromen blijven in het netwerk hangen en de mooie dromen komen in je hoofd. Daarvoor moet je dromenvanger natuurlijk wel boven je bed hangen. Trek met Het Dijkmagazijn de natuur in om materiaal te verzamelen voor je eigen dromenvanger. Want in het netwerk horen persoonlijke vondsten te zitten. Een veer, een steentje, een mooi blad of takje. Je kunt ook van thuis al voorwerpen meenemen die je in je dromenvanger wilt vlechten. Dus kun je moeilijk slapen of heb je wel eens last van nachtmerries: kom dan bij het Dijkmagazijn een dromenvanger maken. Tip: stevig schoeisel en lange broekspijpen vanwege stekelplanten in de uiterwaard. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: Dromenvanger maken, woensdag 1 maart van 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Max. 15 kinderen van 7 tot 13 jaar. Kosten € 3,50 inclusief materiaal en drankje. Gratis via Kindpakket. (Groot)-ouders/opvoeders mogen gratis meedoen.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
Kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.