Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Dromenvanger voor Dijkkanjers

Dromenvanger voor Dijkkanjers

Evenementgegevens


Op zaterdag 9 december zijn Dijkkanjers, kinderen  met een ‘rugzakje’, en hun (groot-)ouders/opvoeders welkom in Het Dijkmagazijn om een dromenvanger te maken.

Een dromenvanger is een ronde hanger, gemaakt van wilgentwijgen, touw, veertjes, schelpen en kralen, die je kunt ophangen boven je bed of voor het raam. De legende vertelt dat dromenvangers beschermend werken, slechte dromen tegenhouden en goede dromen doorlaten.

We starten bij Het Dijkmaagzijn, bij goed weer gaan we in de uiterwaarden op zoek naar de mooiste schatten voor je dromenvanger. Wanneer het weer slecht is, zorgen we dat er mooie schatten voor jullie klaarliggen in Het Dijkmagazijn. Om tijdens de activiteit niet in dromenland te belanden, hebben we tussendoor ware chocolademelk. Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Dijkkanjers Dromenvanger, zaterdag 9 december, 10.00-11.30 uur, startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (hoek Waardhuizenstraat) Beuningen, max. 12 kinderen van 7-13 jaar, deelname € 3,- kind, incl warme chocomel. Gratis via Klavervierpas. (Groot)-ouders/opvoeders verplicht als begeleiders en mogen gratis meedoen. Aanmelden is verplicht, zie onder.

 

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
Kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.