Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Fietsen langs de Waal, boeiende fietstochten voor jong en oud

Fietsen langs de Waal, boeiende fietstochten voor jong en oud

Evenementgegevens


Hoe kun je de Waal beter ontdekken dan met de fiets? Tijdens deze afwisselende fietstocht op zondag 19 september neemt deskundige gids Johan Bouwman u mee langs interessante en verborgen plekjes langs de boeiende rivier. Er zijn meerdere afstapmomenten om te genieten van het landschap of als rustmomentje. Onderweg geniet u van het lekkerste fruit dat in één van de vele fruitstalletjes langs de weg te koop is.

Dit jaar is er extra aandacht voor de watersnood van 1995 in het Land van Maas en Waal. Het stroomgebied van de Waal is in het verleden vaak overstroomd geweest. Vele overblijfselen hiervan zijn nog waar te nemen in het mooie landschap. Wat is er gebeurd om te zorgen dat we “droge voeten” kunnen houden? Welke veranderingen zijn zichtbaar in het landschap? Dit gaan we van dichtbij bekijken.

Bij “Fietsen langs de Waal“ gaat het niet om de sportieve prestatie, maar om een afwisselende en boeiende middag. Voor deelname is een e-bike geen vereiste. De tocht is 30 km en duurt circa 3,5 uur.

Data: zondag 19 september 2021. Verzamelen om 12.15 uur. Deelname: 7,50 euro per persoon. Vertrekpunt: Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Op zaterdagen en zondagen is dijkterras van Het Dijkmagazijn geopend. Meer informatie en aanmelden: www.fietsenlangsdewaal.nl.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
Hier niet boeken €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.