Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Fietstocht Trappen naar kunst

Fietstocht Trappen naar kunst

Evenementgegevens


Tijdens ons jubileumjaar richten we de aandacht op het landschap en de mensen die daar bij betrokken zijn. Fotograaf Ger Loeffen organiseert ‘Trappen naar kunst’. Een fietstocht langs de kunstwerken die de dijk in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen sieren. Kunstwerken om te fotograferen!

De onthulling in 1965 van het kunstwerk ‘Hart van Beuningen’ van Huub & Adelheid Kortekaas mag gezien worden als de start van een fraaie collectie kunst in de openbare ruimte in de gemeente Beuningen.
Met de fietstocht ‘Trappen naar Kunst’ fietst u langs diverse kunstwerken waarover Ger Loeffen ter plekke bijzonderheden vertelt. Uiteraard wordt u uitgedaagd de kunstwerken te fotograferen. Neem notitieboekje mee en een apparaat om foto’s te maken. Dat is geen must, alleen genieten van de fietstocht en de kunst kan ook.

Het Dijkmagazijn bestaat 25 jaar! We vieren het jubileum met onze Beuningse partners. Een heel jaar lang zijn er op allerlei plekken in de gemeente bijzondere jubileumactiviteiten te doen.

Fietstocht ‘Trappen naar Kunst’ o.l.v. Ger Loeffen op donderdag 26 mei 2022. Start om 10.00 uur bij Het Dijkmagazijn. De tocht is 23 kilometer lang en eindigt bij Het Dijkmagazijn rond 13.00 uur. Bij slecht weer gaat de fietstocht niet door.
Deelname € 7,50 (gepast en contant) incl. koffie bij aanvang. Neem voor onderweg wat te eten en te drinken mee. Reserveren verplicht via de link onderaan.

Foto Ger Loeffen. Te zien is kunstenaar Cor Litjens die het kunstwerk De Dijk in Weurt restaureert.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
trappen naar kunst €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.