Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Fotoworkshop ‘De Verwondering’

Fotoworkshop ‘De Verwondering’

Evenementgegevens


Speciaal voor ons 25-jarig jubileum geeft fotojournalist Ger Loeffen dinsdagochtend 14 juni een fotoworkshop. Locatie is het landschap rond het Grindgat in Weurt. U wandelt door het natuurgebied en krijgt verrassende gezichtspunten.

Uiteraard brengt iedereen een apparaat mee om foto’s mee te maken. Dat kan een spiegelreflexcamera zijn maar met een moderne telefoon kun je tegenwoordig ook prachtige foto’s maken. Het gaat tenslotte niet om indrukwekkende apparatuur maar om het vermogen anders te kijken. Fotografische kennis is niet per se noodzakelijk. Fotograferen is kijken en componeren.

Vanaf de dijk wandelen we de uiterwaarden in, rond het Grindgat naar de Waal en naar de uitkijktoren. Deze omgeving heeft inspirerende plekken. Door andere standpunten in te nemen krijg je vaak een totaal ander beeld.

Fotoworkshop ‘De Verwondering’ met Ger Loeffen op dinsdag 14 juni 2022 van 6.00 uur tot 9.00 uur. Start bij de Andreaskerk, Kerkstraat 52 Weurt. Neem wat drinken en iets te eten mee. Deelname 10 euro (graag gepast contant), max. 12 deelnemers. Aanmelden verplicht onderaan deze pagina.
Bij slecht weer gaat de workshop niet door. Er wordt tijdelijk een appgroep aangemaakt zodat deelnemers kort ervoor worden geïnformeerd of de workshop doorgaat.

Het Dijkmagazijn bestaat 25 jaar! We vieren het jubileum met onze Beuningse partners. Een heel jaar lang zijn er op allerlei plekken in de gemeente bijzondere jubileumactiviteiten te doen.

foto Ger Loeffen

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
fotoworkshop €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.