Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

GiGaGroen

GiGaGroen

Evenementgegevens


GiGaGroen is het onderwerp van de kinderboekenweek. Dus pakt op 12 oktober de Bibliotheek Beuningen samen met Het Dijkmagazijn uit om zoveel mogelijk verschillende kleuren en geuren groen te vangen in de uiterwaarden. De resultaten zullen na afloop tentoongesteld worden in de bibliotheek

Deelnemers krijgen geurpotjes, paneeltjes en andere materialen om hun vondsten te verzamelen. Wie goed kijkt kan zeker 10 verschillende kleuren groen vinden. En wie goed ruikt kan nog meer geurtjes verzamelen. Ben je romantisch, dan verzamel je de zoete geur van bloemetjes. Sportieve types richten zich meer op frisse muntblaadjes en stoere knapen kunnen zich wagen aan boerenwormkruid en de zaden van bereklauw. Maar wie goed snuffelt tussen de planten komt onverwachte geuren tegen. In flesjes met alcohol maak je zo je eigen GiGaGroene parfum!

Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 10.00 uur bericht.

Waalwoemi GiGaGroen, woensdag 12 oktober, 15.00-16.30 uur. Max 20 kinderen vanaf 6 jaar, deelname 2,50 (inclusief materialen). Startpunt: Het Dijkmagazijn. Aanmelden is verplicht onderaan deze pagina. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

 

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.