Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Groen Festival in Beuningen

Groen Festival in Beuningen

Evenementgegevens


Als aftrap voor het Vergeten Plantseizoen organiseert Operatie Steenbreek Beuningen in samenwerking met Hart van Beuningen op zondag 1 oktober een Groen Festival op het Julianaplein. Voor het hele gezin zijn er gratis activiteiten.

Laat je inspireren door diverse kraampjes van lokale groene organisaties. Stichting Planeet, Groei & Bloei, Het Dijkmagazijn, Den Engelse Hoveniers, Landschapsbeheer Beuningen, Toffe Tuinen, Gemeente Beuningen, Bibliotheek Beuningen, Energie voor Vier en Moestuinvereniging van Heemstra verleiden je met informatie, advies, plantjes, en proeverijen om tuin en leefomgeving te vergroenen De watertafel nodigt kinderen én hun ouders uit oplossingen te bedenken om droge voeten te krijgen na een hoosbui. Voor creatieveling zijn er workshops om textiel te kleuren met pigmenten van groenten en zwerfstenen te beschilderen met insecten. Voor kinderen zijn er nog meer activiteiten: minituintjes inrichten, bodemdieren knutselen en een springkussen om springstaartjes en aardvlooien na te spelen.

Naast de kraampjes en activiteiten zijn er ook diverse lezingen te volgen. Zo gaat Toffe Tuinen je kennis laten maken met 10 sleutels die leiden naar meer tuingeluk. Na deze lezing ken je de valkuilen maar vooral ook de potenties van jouw tuin. Ook Myriam Claassen van Stichting Planeet geeft een lezing waarbij wordt ingegaan op hoe we samen een meer verbonden wereld kunnen creëren. De gemeente Beuningen geeft informatie over het verhogen van de biodiversiteit in parken, waarbij wordt ingezoomd op de ontwikkelingen in het Heuvepark.

Kortom, laat je inspireren om daarna weer nieuwe stappen te zetten in het creëren van jouw groene tuin!

Groen Festival: zondag 1 oktober, 12.00-17.00 uur, Julianaplein, Beuningen.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
n.v.t. €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.