Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Guirlande voor de feestdagen voor senioren

Guirlande voor de feestdagen voor senioren

Evenementgegevens


Senioren kunnen vrijdag 8 december een guirlande van natuurlijk groen schikken om de feestdagen op te sieren. Groen Ontmoeten van de VVSB organiseert deze ochtend in Het Dijkmagazijn.

Met wilgentakken, zaaddozen, bottels en herfstbladeren is op een mooie manier natuurlijk groen in huis te halen. Deelnemers wordt gevraagd ook groen uit de eigen tuin mee te brengen. Een uitgebloeide hortensia, bessen van klimop en een late herfstaster zijn welkom. Als er in de krans bessen en zaden zitten is het een mooi idee na de feestdagen de krans buiten op te hangen. Dan hebben de vogels er ook plezier van.

Groen Ontmoeten organiseert activiteiten in en over het groen voor alle senioren in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen ongeacht of ze lid zijn van een seniorenvereniging. Groen Ontmoeten is een initiatief van VvSB i.s.m. Perspectief en Het Dijkmagazijn.

Guirlande van natuurlijk groen, 8 december 10.00-12.00 uur, Het Dijkmagazijn Dijk 41, Beuningen. Deelname  €10 voor 1 bijeenkomst, inclusief koffie/thee. Inschrijven kan tot 1 december via  Groen ontmoeten (seniorenbeuningen.nl)

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
HIER NIET BOEKEN! €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.