Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Heksenzoektocht

Heksenzoektocht

Evenementgegevens


Het Dijkmagazijn organiseert woensdag 1 mei een heksenzoektocht voor kinderen tot en met 7 jaar in het Weurtsche Straatje. Een heks leert je welke kruiden te gebruiken zijn tegen brandnetelprik en andere ongemakken. En we gaan heksensoep koken in een zwarte heksenketel. Wie durft er van de kikkersoep te proeven? Wie heksen eng vindt, kent de heksen van Het Dijkmagazijn nog niet. Die zijn lief en wijs. Ze kennen de natuur heel goed en weten wat er gevaarlijk is maar ook wat je kunt gebruiken. Een heks leert je welke planten je kunt eten, zodat je de goede plukt voor de soep. Een andere heks kent een heleboel spannende verhalen. Die vertelt ze als we gezellig bij de pan soep zitten. En dan zijn er nog een paar anderen die heksenspelletjes spelen en je helpen om je eigen toverstokje te maken. Ieder kind gaat naar huis met droomsteen voor onder je kussen, waardoor je rondvliegt in je eigen dromen. Breng je (groot-)ouders mee, want het heksenpad is een route die je zelfstandig loopt. Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi Heksenmiddag, woensdag 1 mei van 15.00-17.00 uur (inloop tot 15.30 uur). Startplaats hoek Dijk-Distelakkerstraat Weurt, parkeren Distelakkerstraat, bocht bij dijk vrijhouden! Voor kinderen tot en met 7 jaar, deelname € 2,50 per kind, gratis via Kindpakket. Begeleiding door (groot)-ouders/opvoeder is verplicht en zij mogen gratis meedoen. Aanmelden via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.