Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Herfstschilderijen uit de natuur

Herfstschilderijen uit de natuur

Evenementgegevens


Het Dijkmagazijn zoekt jonge kunstenaars die woensdagmiddag 25 november schilderijen willen maken van herfstbladeren en andere vondsten uit de natuur. De Waal biedt niet alleen mooie plaatjes om na te maken, maar ook voldoende materialen. Want zelfs met strandzand kun je prachtig schilderen.

De wilde paarden, koeien, de bomen en bloemen of de Waal zelf zijn prachtig. Niet voor niets worden er zoveel schilderijen en foto’s van gemaakt. Maar dat kunnen kinderen veel beter dan volwassenen. Want wie gebruik maakt van de dingen die je vindt in de uiterwaard maakt altijd verrassend werk. En misschien wil je wel heel modern aan de slag gaan, en maak je van de schelpen, takjes en zand een abstract schilderij, omdat de kleuren en vondsten al mooi genoeg zijn van zichzelf. Met glitters en wat goudverf is het voor de liefhebbers helemaal schitterend te maken.

Tip: stevig schoeisel en lange broekspijpen vanwege stekelplanten in de uiterwaard.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: Herfstschilderijen uit de natuur, woensdag 25 november 2020 van 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Maximaal 12 kinderen vanaf 7 jaar. Kosten € 3,50 inclusief materiaal en drankje. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Reserveren verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.