Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Herfstschilderijen uit de natuur- VERVALT VANWEGE CORONA

Herfstschilderijen uit de natuur- VERVALT VANWEGE CORONA

Evenementgegevens


Het Dijkmagazijn zoekt jonge kunstenaars die woensdagmiddag 25 november schilderijen willen maken van herfstbladeren en andere vondsten uit de natuur. De Waal biedt niet alleen mooie plaatjes om na te maken, maar ook voldoende materialen. Want zelfs met strandzand kun je prachtig schilderen.

De wilde paarden, koeien, de bomen en bloemen of de Waal zelf zijn prachtig. Niet voor niets worden er zoveel schilderijen en foto’s van gemaakt. Maar dat kunnen kinderen veel beter dan volwassenen. Want wie gebruik maakt van de dingen die je vindt in de uiterwaard maakt altijd verrassend werk. En misschien wil je wel heel modern aan de slag gaan, en maak je van de schelpen, takjes en zand een abstract schilderij, omdat de kleuren en vondsten al mooi genoeg zijn van zichzelf. Met glitters en wat goudverf is het voor de liefhebbers helemaal schitterend te maken.

Tip: stevig schoeisel en lange broekspijpen vanwege stekelplanten in de uiterwaard.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: Herfstschilderijen uit de natuur, woensdag 25 november 2020 van 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Maximaal 12 kinderen vanaf 7 jaar. Kosten € 3,50 inclusief materiaal en drankje. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Reserveren verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.