Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Kampvuur met liedjes

Kampvuur met liedjes

Evenementgegevens


Woensdagmiddag 28 april organiseert Het Dijkmagazijn voor kinderen een kampvuur. Stef maakt muziek met gitaar en ukelele, waarbij kinderen uit volle borst kunnen meezingen. En wie wil kan op een stokje iets lekkers klaarmaken bij het vuur.

Hoe knus is het om samen bij een kampvuurtje te zitten en een knapperend broodje te bakken? Als je door de vlammen over de kale vlakte tuurt, weet je wel wat pioniers in het Wilde westen zo’n beetje hebben gevoeld. Dan krijg je vanzelf zin om liedjes te zingen over Cowboy Billy Boem en andere liedjes over de prairie. Stef zorgt er met zijn gitaar en ukelele voor dat je de maat kunt blijven houden. En hij neemt boekjes mee met allerlei liedjes voor als je de woorden niet zo goed kent. En…als je een verzoeknummer hebt, weet Stef dat misschien ook te spelen. Tip: trek stevig schoeisel aan want we trekken door de wildernis om bij het strand te komen. En geen nylon kleding omdat dat bij vuur gevaarlijk is. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen en hebben onze activiteiten hierop aangepast. Wij vragen daarbij uw kind zelfstandig naar de activiteit te sturen of hem/haar enkel te brengen en/of op te halen. Opgeven is verplicht. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan. Hierover krijgt u voor 10.00 uur bericht op de dag van de activiteit.

Waalwoemi: Kampvuur met liedjes, woensdag 28 april van 15.00-16.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname per kind € 2,50. Max. 15 kinderen van 6-10 jaar. Reserveren is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

 

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.