Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

KidsXtra: Met nieuwe vriendjes samen fijn spelen

KidsXtra: Met nieuwe vriendjes samen fijn spelen

Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 30 augustus 2021 tot en met 28 maart 2022. De eerstvolgende keer is op 6 december 2021 15:30

  • Categorieën:
  • Toekomstige data:

Dat wil elk kind: vriendjes maken en samen lekker spelen. Daar wordt je blij van en je durft steeds meer. Zeker als je bij de Fysioo of Het Dijkmagazijn veilig maar ook uitdagend kunt ravotten en klimmen. Doe daarom mee met KidsXtra. Elke maandag na schooltijd kan dat volop vanaf 31 mei.

Met KidsXtra verkennen kinderen die uit zichtzelf niet zoveel bewegen, wat ze fijn en veilig vinden. Dat is vaak verrassend meer dan ze zelf denken! Zo leerde Mira bijvoorbeeld dat zij goed kon klimmen na een paar keer oefenen. Voor Ibrahim was de minitrampoline favoriet. Emiel bouwde graag samen met anderen takkenhutten op het Waalstrand.

De Fysioo en Het Dijkmagazijn bieden de spelactiviteiten aan op hun locaties, binnen en buiten in de natuur. De diëtisten van Motiv-eet organiseren enkele bijeenkomsten voor ouders om onderling ervaringen en informatie uit te wisselen. De kinderen maken ook kennis met verschillende lokale beweeg- en sportaanbieders. Voor als ze nog meer willen spelen en bewegen.

KidsXtra is er voor kinderen van 4 tot 8 jaar die in de gemeente Beuningen wonen en vanuit zichzelf niet zo makkelijk gaan bewegen en/of spelen. Ouders/opvoeders zijn van harte welkom. Bijvoorbeeld om mee te ‘spelen’. Dat blijkt een enorme opsteker voor het zelfvertrouwen van kinderen. En natuurlijk is het belangrijk dat de ouders hun kind blijvend enthousiasmeren voor dagelijks bewegen en buiten spelen.

KidsXtra, op maandagen vanaf 31 mei van 15.30-16.30 uur bij de Fysioo, Zonnebloemveld 1, Beuningen. Soms in de Beuningse uiterwaarden bij Het Dijkmagazijn. Deelname is gratis en instappen kan vanaf elk moment. Meer informatie en aanmelden: De Fysioo, Ruud Hurkens, 024-6750137, ruud@defysioo.nl. Zie ook www.dijkmagazijnbeuningen.nl en www.beuningen.mijnkindpakket.nl.
KidsXtra is mogelijk gemaakt dank zij Beuningen Samen in Beweging en Lokaal Sportakkoord.

 

Reserveren

Datum Ticket Prijs Aantal
Aanmelden bij Fysioo €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.