Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

KleuterKlauterKlim parcours

KleuterKlauterKlim parcours

Evenementgegevens


De uiterwaard aan de Waal is de spannendste speeltuin van Beuningen. Daarom zet Het Dijkmagazijn tijdens de Nationale Sportweek op 22 september voor kinderen van 4 tot 7 jaar een parcours uit dwars door het natuurgebied. Om het helemaal spannend te maken komt er ook een touwenparcours tussen de bomen. Pret verzekerd en erg gezond.

Met vlaggen is er een spelletjesroute uitgestippeld zodat op het strand, tussen de bomen en tussen de bloemen gespeeld kan worden. Wie kan zonder in de krokodillenrivier te vallen van de ene boom naar de ander lopen? En welk kind kan het verste een kiezel in de Waal gooien? En lukt het om met een spons Waalwater in een emmer te verzamelen? Of met zand de mooiste koekjes te bakken? Of met een frisbee zelf je weg te bepalen tussen de bomen? En wie durft er geblinddoekt zijn weg te vinden? En met mooi weer is er een voelpad uitgezet: kun je met je tenen voelen waar je overheen loopt?

Begeleiding door ouders/opvoeders is verplicht, er zijn spelletjes volop om uit te kiezen en afstand van elkaar te houden. Gidsen van Het Dijkmagazijn zorgen ervoor dat alles veilig blijft in de uitdagende uiterwaarden. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: KleuterKlauterKlim parcours, woensdag 22 september 2021. Inloop tussen 14.30 tot 15.00 uur, einde 16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Max 30 kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Kosten € 2,50. Reserveren via de link onderaan.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind 4 tm 7 jaar €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.