Kleuterstormbaan


Waar en Wanneer


De uiterwaard aan de Waal is de spannendste speeltuin van Beuningen. Daarom zet Het Dijkmagazijn tijdens de Nationale Sportweek op woensdag 25 september een parcours uit voor 4 tot 6 jarigen dwars door het natuurgebied. Jawel, ook met een uitdagend touwenparcours tussen de bomen. Pret verzekerd en erg gezond.

Met vlaggen is een spelletjesroute uitgestippeld zodat op het strand, tussen de bomen en tussen de bloemen gespeeld kan worden. Wie kan zonder in de krokodillenrivier te vallen van de ene boom naar de ander lopen? En welk kind kan het verste een kiezel in de Waal gooien? En lukt het om met een spons Waalwater in een emmer te verzamelen. Of met een frisbee zelf je weg te bepalen tussen de bomen? En wie durft er geblinddoekt zijn weg te vinden? Met mooi weer is er ook een voelpad uitgezet: kun je met je tenen voelen waar je overheen loopt?

Er zijn spelletjes volop om uit te kiezen en iedereen krijgt na afloop een prijsje. BuurtsportCoaches en gidsen van Het Dijkmagazijn zorgen ervoor dat alles veilig blijft in de uitdagende uiterwaarden.

Deze activiteit is mogelijk gemaakt met dank aan Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi activiteit Kleuterstormbaan. Woensdag 25 september van 14.30 tot 16.00 uur. Startpunt: Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Deelname € 2,50 per kind. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Reserveren is nodig, zie onderaan deze pagina.

Reserveren

Dit evenement is uitverkocht.