Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Knotsen knutselen voor kleuters

Knotsen knutselen voor kleuters

Evenementgegevens


In de week van de Boomfeestdag  kunnen kleuters en jonge kinderen op woensdag 20 maart langs de Waal een tak afzagen van de omgewaaide bomen. Helemaal zelf met een grote zaag! Van de tak maak je een indrukwekkende knots door er allerlei vondsten aan vast te maken. De gidsen van Het Dijkmagazijn zorgen dat niemand een schram of bult oploopt. Zelf een tak zagen is berespannend. Dat wil ieder kind proberen, en kan met wat goede begeleiding veilig gebeuren. In de uiterwaard liggen de takken lekker laag, zodat zelfs kleuters en goed bij kunnen. En langs het Waalstrand ligt ruig knutselmateriaal in overvloed: stukken wrakhout, botjes, veren en grote bollen met klissen. Daar kun je de knots mee opsieren en als je dan schreeuwt wordt iedereen bang: Wraaaagh. Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Tip: trek stevig schoeisel aan.

Waalwoemi Knotsen knutselen, woensdag 20 maart, 1500-16.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Deelname: 2,50 euro voor maximaal 20 kinderen van 4 tot 7 jaar oud, gratis met Klavervierpas. (Groot-)ouders/opvoeders mogen gratis meedoen. Reserveren kan via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.