Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Koken met wilde planten

Koken met wilde planten

Evenementgegevens


De natuur is de spannendste supermarkt die er bestaat. Daar kun je gratis eten vinden als je weet wat je kunt plukken. Het Dijkmagazijn gaat daarom woensdag 25 mei shoppen met kinderen die het aandurven om eens wild te gaan eten. Je gaat zeker naar huis met een potje zelf gemaakte pesto voor op de pasta.
In de oertijd was er geen supermarkt, en voor kinderen lagen er geen zakken met snoep en snacks klaar. Om toch wat lekkers te kunnen knabbelen, moest je naar buiten. Bekend is natuurlijk de thee die je kunt zetten van wilde munt, maar met de gidsen van het Dijkmagazijn ga je op zoek naar de lekkerste bladeren om pesto van te maken, het groene spul dat je op pasta doet. Met een beetje geluk vinden we nog wat snoepgoed in de berm. Wat dacht je van een zuurtje of een zuugertje. Het is even zoeken, maar het kost niks en bederft je tanden niet.
Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 10.00 uur bericht.
Waalwoemi: Koken met wilde planten, woensdag 25 mei, 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max 15 kinderen vanaf 8 jaar, deelname 3,50 incl. materialen. Aanmelden verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. (Groot)-ouders/opvoeders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
New Ticket €0,00 Uitverkocht
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.