Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Micro-safari in Beuningen

Micro-safari in Beuningen

Evenementgegevens


Het Dijkmagazijn Beuningen organiseert woensdag 1 juni een micro-safari. Gewapend met een vergrootglas en microscoop kruipen we door de uiterwaard. Het lijkt dan of je op safari bent in een enorm oerwoud.
In het voorjaar begint alles weer te groeien en gaan de insecten en andere kleine beestjes weer rondscharrelen. Als je daar met je neus bovenop zit, lijkt alles heel groot. Tussen de grassprieten en onkruiden bots je misschien plotseling op een mega-kever. Of je loopt vast in een paardenkeutel, waar je niet tegen op kunt klimmen. Wie tijdens de safari mooie vondsten doet, kan die meenemen naar het Dijkmagazijn om ze extra groot te bewonderen door de microscoop. Dat is een supervergrootglas, waarbij je helemaal wild kunt schrikken van de spinnen en torren. Maar gelukkig heeft Het Dijkmagazijn handige doosjes waar je ze veilig in kunt stoppen.
Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 10.00 uur bericht.
Micro-safari, woensdag 1 juni van 15.00-16.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Maximaal 20 kinderen vanaf 6 jaar, deelname 2,50. Aanmelden is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.