Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Muzikaal dijkterras

Muzikaal dijkterras

Evenementgegevens


Zondagmiddag 26 september is er een liederentafel bij het dijkterras van Het Dijkmagazijn. Stef tokkelt op zijn gitaar en ukelele, Theo trekt muziek uit zijn accordeon. Als luidkeels meezingen vanwege corona-maatregelen niet is toegestaan, mag zachtjes mee-neuriën wel. Op veilige afstand van elkaar kan iedereen rivier- en zeemansliedjes beluisteren aan de dijk. En in de verte varen de scheepjes voorbij…

Deze middag is het dijkterras voor de laatste keer dit jaar geopend. Op zaterdagen en zondagen was het vrijwel altijd een komen en gaan van wandelaars en fietsers. De appeltaart, biologische ijsjes en andere versnaperingen vonden gretig aftrek. Het terras was dit jaar voor het eerst geopend op zaterdagen en tijdens de lockdown met koffie-to-go. Op de informatieve picknicktafels is informatie over het gebied te vinden.

Muzikaal dijkterras, zondag 26 september 2021 vanaf 13.00 uur, Het Dijkmagazijn, Dijk 41, 6641 LA Beuningen.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
reserveren niet nodig €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.