Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Natuurknutselen bij de Speelosaurus

Natuurknutselen bij de Speelosaurus

Evenementgegevens


Woensdagmiddag 2 december kunnen jonge kinderen bij de Speelosaurus in Beuningen knutselen met materiaal uit de natuur. Het Dijkmagazijn brengt spullen mee om zelf iets moois te maken. Bijvoorbeeld om Sinterklaas te helpen bij het maken van cadeautjes!

De natuur levert voldoende knutselmateriaal op: takken, bladeren, veertjes en rietpluimen. Daarmee kun je kleine diertjes en poppetjes maken. Of een mooi sieraad. Voor jezelf, of voor je pop. Het Dijkmagazijn brengt een paar voorbeelden mee. En er zijn mensen die je graag helpen.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: natuurknutselen bij de Speelosaurus. Woensdag 2 december 2020 van 15.00-16.30 uur. Speelosaurus, Thorbeckeplein 44, Beuningen. Maximaal 12 kinderen van 3-5 jaar. Deelname € 2,50 per kind. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Aanmelden is nodig: www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.