Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Paulusgilde presenteert natuur op doek

Paulusgilde presenteert natuur op doek

Evenementgegevens


Schildersvereniging Het Paulusgilde presenteert in de Noodschuur tijdens hun jaarexpositie en de kunstroute van 10, 11, 17 en 18 september werk over de natuur in de eigen omgeving. De beeldende kunstenaars uit Winssen zijn de uiterwaard ingetrokken, hebben naar de wolken gekeken en bloemen en wilde paarden op het doek gezet.

De Noodschuur is het dijkmagazijn van Ewijk, en daarmee een buur van Het Dijkmagazijn, het bezoekerscentrum in Beuningen! Beide organisaties zijn gehuisvest in het weidse landschap aan de Waal. Voor het 25-jarig jubileum hebben de twee organisaties de handen in elkaar geslagen met deze tentoonstelling om samen het landschap aan de Waal te vieren. De indrukwekkende pracht en de verstilling van de Waal zijn motieven van de kunstenaars. Er is werk te zien van 20 leden.

Met deze activiteit vieren we samen 25-jaar Het Dijkmagazijn. Klik hier voor alle jubileumactiviteiten.

Natuur op doek, schilderijententoonstelling Paulusgilde, 10, 11, 17 en 18 september van 12.00u tot 17.00u, Noodschuur Ewijk Dijk 7 Ewijk. Toegang gratis, niet reserveren.
Voor meer info: paulusgilde.nl/Noodschuur/Exposities.

 

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
Reserveren niet nodig €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.