Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Pracht-van-de-nacht wandeling

Pracht-van-de-nacht wandeling

Evenementgegevens


Het Dijkmagazijn organiseert een pracht van een nachtwandeling tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 30 oktober.

Wie gelooft er dat er sterren aan de hemel staan? Bijna niemand meer, want alle kunstlicht vangt hun schittering weg. Daarom zoekt Nederland komend dit weekend de duisternis op, om te ervaren hoe de wereld er uitziet zonder buitenlampen.
Dat kan in Beuningen het beste in de uiterwaarden. Langs de Waal kunnen de sterren zich nog weerspiegelen in het water zonder te verbleken naast een straatlantaarn. Een ervaren gids weet die de weg dwars door de uiterwaarden blindelings te vinden. Daardoor kunnen alle deelnemers onbezwaard hun ogen richten op de duisternis. Er is in het donker meer te zien dan we bij lamplicht kunnen bedenken. En ook oren en neus zullen beter gebruikt worden dan gewoonlijk.

Pracht-van-de-nachtwandeling, zaterdag 30 oktober 2021, 19.30-21.00 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Deelname: € 2,50 per persoon. Aanmelden is nodig onderaan deze pagina.
Tip: trek donkere kleding aan.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
ticket €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.