Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Puzzelspeurtocht naar de natuurschatkist

Puzzelspeurtocht naar de natuurschatkist

Evenementgegevens


Wie vindt woensdag 1 november bij het Dijkmagazijn de verloren natuurschatkist? Kinderen van 7-12 jaar kunnen in de uiterwaard puzzels oplossen om een schatkaart te winnen. Daar staat op waar de schatkist moet liggen.

Ben jij een goede speurneus? En heb je zusjes, broertjes of vriendjes die goed puzzels kunnen oplossen? Dan maak je grote kans om de schatkist te vinden. Je krijgt een kaart met aanwijzingen om de puzzels op te lossen. Je moet bijvoorbeeld echte vuurstenen vinden, of een paardendrol wegrollen. Iedereen die alle oplossingen goed heeft krijgt een schatkaart. Wie vind daarmee als eerste de schatkist? Die zit zo boordevol met schatten, dat alle deelnemers met iets moois naar huis gaan.

Waalwoemi: Puzzeltocht naar de natuurschatkist. Woensdag 1 november, 15.00-16.30 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Maximaal 25 kinderen tussen 7-12 jaar. Deelname € 2,50 of met Klavervierpas. (Groot-)ouders/begeleiders mogen gratis meedoen.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
New Ticket €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.