Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Samen buiten spelen voor peuters

Samen buiten spelen voor peuters

Evenementgegevens


Zaterdag 17 juni is alweer de laatste bijeenkomst van de serie Samen Buiten Spelen. Peuters en hun ouders/opvoeders zijn welkom om samen buiten te spelen bij Het Dijkmagazijn. Broertjes en zusjes zijn ook welkom. Peuters verkennen graag hun wereld, dat vinden ze spannend en leuk. Bij Het Dijkmagazijn kan dat op een vertrouwde manier.

Klauteren over boomstammen, beestjes vasthouden en spelen met zand. Voor peuters bestaat er geen groter plezier dan vrij te spelen in het groen. Zeker als er andere peuters zijn om vriendjes mee te worden. Als ouder/opvoeder is het boeiend peuters te volgen in hun spel. En ook om enthousiast mee te doen en te beleven hoe fijn dat samen is. Medewerkers van Kion en Het Dijkmagazijn zorgen voor een prettige sfeer om een ontspannen ochtend te hebben met de peuters. Op het Waalstrand is met touwen een klimparcours uitgezet tussen de bomen. Ideaal voor klimpeuters om van laag naar een beetje hoger te klimmen. En het waalstrand is dé max als zandbak. Van ouders/opvoeders verwachten we dat ze hun kinderen in de gaten houden, zodat alles leuk maar ook veilig blijft. Trek je kind kleren aan die een beetje vies mogen worden. Kom je ook met je peuter Samen Buiten Spelen?

Activiteit i.s.m. GGD Gelderland Zuid, Kion en Beuningen Samen in Beweging. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 9.00 uur bericht.

Samen buiten spelen, zaterdag 17 juni, 9.30-11.00 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max 30 kinderen (mét hun ouder/opvoeder) tot 4 jaar, deelname gratis. Reserveren is mogelijk (niet verplicht).

Reserveren

Dit evenement is uitverkocht.