Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Speksteenbeelden maken bij Het Dijkmagazijn

Speksteenbeelden maken bij Het Dijkmagazijn

Evenementgegevens


Woensdag 17 mei zijn kinderen vanaf 8 jaar welkom voor het maken van een kunstwerk van speksteen. Gemma Cornelissen maakt zelf al jarenlang beelden van speksteen. Zij helpt je bij het bewerken van de zachte steen.
Het lukt je om in 1,5 uur een beeldje te maken. Gemma brengt de roze, groene en gele spekstenen mee. Je kiest zelf een steen uit en kijkt wat je erin ziet. Dat ga je raspen en daarna schuren totdat het glad wordt. Het is een mooie manier om je eigen creativiteit te ontdekken. Speksteen is gestolde steen die meer dan twee miljard jaar geleden in de aardkorst is gevormd. Onder enorm hoge temperatuur en gigantische druk vormde zich deze zachtgrijze steen met zijn zijdezachte oppervlak dat zo lekker aanvoelt. Vandaar de naam speksteen, de steen lijkt een beetje vettig. En het voelt lekker aan in je hand.
Waalwoemi: Speksteen beeld maken, woensdag 17 mei, 15.00-16.30 uur, Het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Max 12 kinderen vanaf 8 jaar, 5,-. Gratis met klavervierpas. Aanmelden (verplicht) zie onder.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
Kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.