Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Speuren naar diersporen

Speuren naar diersporen

Evenementgegevens


Op woensdag 4 oktober, dierendag, kunnen kinderen op zoek gaan naar diersporen in de uiterwaard. Een plukje paardenhaar aan de boom of een schedeltje prikkelen de fantasie. Wat is hier gebeurd?

Diersporen zoeken is een kunst die je kunt leren. Het begint met goed kijken. Want veel sporen vallen nauwelijks op. Maar echte speurneuzen weten waar ze op moeten letten. En een diersporenkaart helpt je op weg. Dar kun je op zien welk dier het spoor gemaakt heeft. Als er eenmaal een spoor gevonden is, ga je als een echte detective nadenken wat er gebeurd kan zijn. Is hier een dier aangevallen door een roofdier? Is er een ongeluk gebeurd? Welk dier heeft hier een hol gegraven? Het grote geheim van sporen zoeken is de kunst om slimme vragen te bedenken. Dat lukt het beste met een klein groepje. Want samen zie je meer en weet je meer antwoorden te vinden. Voor alle kampioen sporenzoekers is er na afloop een zoekkaart die je later op weg helpt nog meer sporen te vinden.

Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: speuren naar diersporen, woensdag 4 oktober, 15.30-17.00 uur. Startpunt: Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (hoek Waardhuizenstraat), Beuningen. Maximaal 15 kinderen tussen 6-12 jaar. Deelname € 2,50 of met Klavervierpas.  (Groot-)ouders/begeleiders mogen gratis meedoen.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
New Ticket €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.