Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Speuren naar spinnen

Speuren naar spinnen

Evenementgegevens


Het Dijkmagazijn zoekt woensdag 11 mei stoere meisjes en jongens die niet bang zijn uitgevallen. Dan organiseert Het Dijkmagazijn een spannende spinnenzoektocht, waarbij je een dun draadje volgt door de uiterwaard om donkere en enge spinnenhoekjes te ontdekken.
Iek, spinnen. Die enge kriebels zorgen het heel jaar door webben in het veld en de uiterwaarden. Op verschillende plekken gaan we kijken welke spinnen er zitten. Met een spuitbus kun je op zoek gaan naar webben. Luk het je met een grasspriet het web te laten trillen en zo de spin te foppen? Hij komt dan uit zijn schuilplaats tevoorschijn. De grootste zitten in de spinnentunnel: die hebben poten die langer zijn dan je vingers!! Tot slot zoeken we jaagspinnen op het zand. Die zijn nauwelijks zichtbaar, omdat ze gecamoufleerd zijn. ze kunnen heel hard rennen. Tip: stevig schoeisel en lange broekspijpen vanwege stekelplanten in de uiterwaard.
Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 10.00 uur bericht.
Waalwoemi: Spinnenspeurtocht, woensdag 11 mei van 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max 15 kinderen vanaf 7 jaar, deelname € 2,50. Aanmelden is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
New Ticket €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.