Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Speurtocht in de ban van kabouters en elfen

Speurtocht in de ban van kabouters en elfen

Evenementgegevens


Woensdagmiddag 18 oktober kunnen kinderen samen met hun ouders en grootouders op zoek naar kabouters en elfen. Deze zijn te vinden in het Weurtsche Straatje tot aan het speeleiland met de klimtoren.

Op geheimzinnige plekjes langs het pad zijn kabouters en elfjes te vinden die je vragen om leuke dingen te doen. Wie kan een mooie bloem vinden en wie versiert een trollenstok met spannende vondsten? Maak voor het zandelfje in het zand een tekening en luister naar kabouterverhalen. Op het speeleiland eindigt het pad bij de picknickkabouter. Die heeft een kampvuurtje gemaakt. En voor iedereen heeft hij chocolademelk. Om even uit te blazen van de speurtocht en elkaar verhalen te vertellen over wat je beleefd hebt. De route is uitgezet met sprookjesfiguren waarbij (groot-)ouders of andere begeleiders hun kinderen begeleiden. Tip: trek stevig schoeisel aan en draag bij het vuur geen nylon kleding.

Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: In de ban van kabouters en elfen, woensdag 18 oktober, inloop van 15.00-15.30 uur, einde 17.00 uur. Startplaats hoek Dijk-Distelakkerstraat Weurt, kom bij voorkeur op de fiets. Parkeren kan in de Distelakkerstraat, bocht bij dijk vrijhouden! Voor kinderen tot en met 7 jaar, deelname € 2,50 per kind of met Klavervierpas. Begeleiding door (groot)-ouders/opvoeder is verplicht en zij mogen gratis meedoen.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
New Ticket €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.