Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Speurtocht in de ban van kabouters en elfen

Speurtocht in de ban van kabouters en elfen

Evenementgegevens


Woensdagmiddag 26 april maart kunnen kinderen samen met hun ouders en grootouders op zoek naar kabouters en elfen. Ze zijn te vinden in de uiterwaarden langs de Waal.

Op geheimzinnige plekjes in de uiterwaard zijn kabouters en elfjes te vinden die je vragen om leuke dingen te doen. Wie kan de mooiste bloem vinden, en wie de mooiste steen? En wie maakt voor het zandelfje in het zand een tekening of schrijft een gedicht? Bij de trollenhoek staan woeste trollen. Die geven je echte trollenopdrachten. Durf jij een paardenkeutel weg te rollen? Op het Waalstrand eindigt het pad bij de kabouter Picknickpicknickkabouter. Die heeft een kampvuurtje gemaakt. En voor iedereen heeft hij eend rankje. Om even uit te blazen van de speurtocht en elkaar verhalen te vertellen over wat je beleefd hebt. De route is uitgezet met sprookjesfiguren en kan door kinderen met hun (groot-)ouders of andere begeleiders gelopen worden. Tip: trek stevig schoeisel aan en draag bij het vuur geen nylon kleding.

Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 10.00 uur bericht.

Waalwoemi: In de ban van kabouters en elfen, woensdag 26 april van 15.00-17.00 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max. 30 kinderen tussen 4 en 7 jaar, deelname € 2,50. Gratis via Kindpakket. Begeleiding door (groot)-ouders/opvoeders is verplicht en ze mogen gratis meedoen. Aanmelden is verplicht www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
KInd €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.