Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Tai chi aan de Waal

Tai chi aan de Waal

Evenementgegevens


Voor een rustgevende én stimulerende Body-Mind-Fit workshop kan iedereen 4 december bij Het Dijkmagazijn terecht. De workshop brengt lichaam en geest in balans. Het zorgt voor een gezonde start van de zondag en een goed begin van de nieuwe week.

Irma Soetekouw begeleidt als Rijks-erkend docent Martial Arts en Leefstijlcoach de stimulerende Body-Mind-Fit met ont-stressende Tai Chi/Qi Gung op het Waalstrand tussen de wilgen. De langzame maar zeker voelbare bewegingsoefeningen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, en hebben een positief effect op zowel lichaam als geest. Met onder meer evenwichtsoefeningen, bewuste ademhaling en veel plezier. Na afloop van beide activiteiten keert u fit en ontspannen terug naar Het Dijkmagazijn, waar koffie en thee klaar staat.

Gezond en vitaal aan de Waal, zondag 4 december, 10.30-12.00 uur + nazit. Deelname: € 10,00 (excl. consumpties). Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (hoek Waardhuizenstraat) Beuningen. Voor informatie en reserveringen: www.info@irmasoetekouw.nl. Bij slecht weer is vanaf 9.00 uur te zien of de activiteit wel of niet doorgaat.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
hier niet boeken €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.