Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Takkenpennen maken

Takkenpennen maken

Evenementgegevens


Stoere takkenpennen en sleutelhangers van twijgen kun je woensdag 29 november zelf maken bij Het Dijkmagazijn. En voor wie wil zijn er ook nog popjes of monsters te knutselen. Leuk als Sinterklaassurprise!

De holle takken en twijgen van de vlier maken het gemakkelijk om er mee te knutselen. Je kunt er pennen in steken, schroeven in draaien of stukjes tak aan elkaar rijgen. Dat biedt kansen voor creatievelingen. En omdat het hout zacht is, kun je er ook nog in versieringen in kerven en snijden. Voor wie het extra mooi wil maken, is er gekleurd garen, en zijn er kraaltjes en glitters in overvloed. Je gaat na een middag knutselen in Het Dijkmagazijn zeker naar huis met een paar mooie takkenpennen.

Deze activiteit is mogelijke gemaakt door Beuningen Samen in Beweging

Waalwoemi: takkenpennen maken. Woensdag 29 november, 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Maximaal 12 kinderen tussen 8-12 jaar. Deelname € 2,50 of met Klavervierpas.  (Groot-)ouders/begeleiders mogen gratis meedoen.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
New Ticket €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.