Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Takkenweek op het Waalstrand

Takkenweek op het Waalstrand

Evenementgegevens


Ben je tussen 8 en 12 jaar en wil je hutten bouwen, kunstwerken maken en spannende dingen beleven? Meld je dan aan voor de Beuningse Takkenweek. Op 13,14,16 en 17 juli organiseert Het Dijkmagazijn een hele dag strandpret.

De Beuningse uiterwaarden bieden volop ruimte om rond te struinen en je fantasie op hol te brengen. En er is voldoende materiaal om iets mee te doen: takken om hutten te bouwen, zand en klei om beelden te maken, jutvondsten op het waalstrand voor kleurrijke mozaïeken. En waar je verder zelf maar zin in hebt om te doen en te maken. Voor een echte buitenlunch borrelt in de heksenketel verse soep. En wie wil kan broodjes roosteren boven een knapperend houtvuurtje. Let op: geen nylon kleding aandoen vanwege brandgevaar. En stevige (dichte) schoenen vanwege prikplanten, en kleding die vies mag worden.

De Takkenweek is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Je mag zelf aangeven hoeveel dagen je wilt meedoen. Ouders mogen vanwege Corona-maatregelen niet meedoen, er is voldoende begeleiding.

Takkenweek Beuningen: 13, 14, 16 en 17 juli, telkens van 10.00-15.30 uur, start en eindpunt het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Opgeven is verplicht, per dag apart aanmelden. De kosten bedragen 5,- per dag (incl. begeleiding, materialen en eten en drinken). Zie www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Reserveren

Dit evenement is uitverkocht.