Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Tentoonstelling Kijk op de Dijk

Tentoonstelling Kijk op de Dijk

Evenementgegevens


Met de tentoonstelling Kijk op de Dijk organiseert Vereniging voor Senioren Beuningen samen met architect Wim Kol een expositie in Het Dijkmagazijn. In de weekenden van 17 en 24 september zijn prenten en maquettes te zien van Kol, winnaar van de Karel de Grote oeuvreprijs. Kol toont ons zijn verrassende kijk op de dijk, waar de dijk méér is dan een verhoogde dam waarop het mooi fietsen is.

Met een serie maquettes en kleurrijke prenten toont hij de rijke ontwikkelingsmogelijkheden van ons dijkenlandschap. Met futuristische tekeningen vol grapjes, maar ook vol momenten van vervreemding probeert hij de bezoekers ertoe te bewegen de dijk vanuit een moderne blik te bekijken. Kol is gefascineerd door lange, eindeloze lijnen in het landschap en hij opent ongekende perspectieven op nieuwe vormen van wonen en werken in, op, aan en achter de dijk. Kom u verbazen over de mogelijkheden van de interactie tussen mens en natuur bij het gebruik van de dijk.

VvSB en Dijkmagazijn gaan in het project groen ontmoeten buitenactiviteiten aanbieden. Met Kijk op de dijk wordt een eerste start gemaakt.

Expositie Kijk de Dijk, 17, 18, 24 en 25 september, 10.30-16.00 uur, Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen, toegang gratis. Info via www.dijkmagazijnbeuningen.nl en www.seniorenbeuningen.nl

 

 

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.