Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Theater De Molen: Film Arjan’s Big Year

Theater De Molen: Film Arjan’s Big Year

Evenementgegevens


Woensdag 18 mei 2022 | 20.00 is in Theater De Molen de film Arjan’s Big Year te zien. In deze documentaire volgen we de jonge vogelaar Arjan Dwarshuis. Hij trok in 2016 de wereld rond om zoveel mogelijk vogelsoorten in één jaar tijd te spotten. Zijn doel: het voorgaande record breken. Hij zal daarvoor meer dan 6000 vogelsoorten moeten zien. Arjan bezocht daarvoor ruim veertig landen, hij bewandelde de hoogste bergketens, de heetste woestijnen en de meest afgelegen tropische regenwouden. In ‘Arjan’s Big Year’ zien we Arjan op diverse vogelhotspots over de hele wereld. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen komen mooi in beeld tijdens de vele hoogte- en dieptepunten van de zoektocht.

De film wordt ingeleid door Paul Gnodde, voorzitter van de Vogelwerkgoep Nijmegen e.o. Hij kent Arjan Dwarshuis en vertelt over de passies van vogelaars en die van Arjan in het bijzonder.

Het Dijkmagazijn viert komend jaar haar 25-jarig jubileum met uiteenlopende activiteiten. In samenwerking met Theater de Molen worden er daarom de komende maanden films en documentaires getoond die laten zien hoe natuur / landschap verrassend anders in elkaar steekt dan wij vaak denken.

VOORPROGRAMMA: volgtFilm Arjan’s Big Year, Woensdag  18 mei 2022, aanvang 20.00 uur Entree: € 7,50  Reserveren via www.theaterdemolen.nl

 

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.