Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Veulens en wilde paarden

Veulens en wilde paarden

Evenementgegevens


Op woensdag 19 april organiseert Het Dijkmagazijn Beuningen een middag voor paardenmeisjes en -jongens. Ga mee de kudde van de wilde paarden bekijken waar nu veulentjes ronddartelen.
Paarden in een manege zijn meestal verwend. Ze staan binnen als het koud is, ze krijgen lekkere brokken en worden vaak geborsteld. Paarden in het wild, zoals de Koniks in de Beuningse uiterwaarden, moeten dat zelf doen. Hun voordeel is dat ze vrij kunnen rondlopen in een enorm natuurgebied. En dat ze in een kudde leven. De veulentjes blijven bij hun moeder en tantes, en de hengst zorgt dat alles veilig blijft. Hoe ze dat doen zie je als je op een afstandje de paarden bespiedt. In de paardenfamilie wordt net zoveel geknuffeld en getwist als in een mensenfamilie. Wie vindt elkaar leuk en wie niet? Ook dat zie je – bijvoorbeeld aan de oren – als je goed kijkt naar de paarden. Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Tip: trek stevige schoenen aan en kleding die niet opvalt.
Waalwoemi: Veulens en wilde paarden, woensdag 19 april, 15.00-16.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Max. 20 kinderen vanaf 8 jaar. Deelname € 2,50 per kind. Gratis met Klavervierpas. (Groot)-ouders/opvoeders mogen gratis meedoen. Reserveren zie onder.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
Kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.