Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Vogelvoedertakken

Vogelvoedertakken

Evenementgegevens


Kinderen die in de winter graag voor de vogels zorgen, kunnen op woensdag 30 november bij Het Dijkmagazijn een vogelvoedertak knutselen. Op een vogelvoedertak vinden de vogels niet alleen voer om de winter door te komen, maar ook materiaal om in het voorjaar een nestje van te bouwen. Ze zijn er dus erg blij mee!

Je kunt natuurlijk een gewoon vetbolletje ophangen in de tuin, maar met een heuse vogelvoedertak dineren de hongerige vogels in een luxe restaurant.  Spannend om te bekijken als je zelf lekker binnen achter het raam zit. Welke gasten komen erop af? Een roodborstje, meesjes, of misschien wel een lijster? Er komen ook wat plukjes wol, sisaltouw en oude veertjes in, waarmee de vogels later in het voorjaar een nestje kunnen bouwen. Misschien wel in de buurt, omdat het in de winter zo goed toeven is in jouw tuin! Tip: trek stevig schoeisel aan want we gaan vooraf buiten knutselmateriaal verzamelen.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: vogelvoedertak maken, woensdag 30 november van 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Maximaal 12 kinderen vanaf 8 jaar. Deelname € 2,50 per kind. Informatie en reserveren (verplicht): www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.