Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Wilde paarden kijken

Wilde paarden kijken

Evenementgegevens


Voor paardenmeisjes organiseert Het Dijkmagazijn, Beuningen op 23 maart een middag om beter kennis te maken met de konikpaarden in de uiterwaarden. Natuurlijk zijn ook jongens welkom.
Welk meisje droomt er niet van om later ‘iets met paarden’ te gaan doen? Iedereen die wel eens in de glanzende ogen van een paard heeft gekeken, de zachte neus heeft geaaid en lieve woordjes fluisterde in het oor, weet dat paarden bijzonder zijn. Maar wilde paarden zijn echt anders dan manegepaarden. De gids vertelt hoe je kunt zien dat wilde paarden anders zijn dan hun verwende soortgenoten. Een kudde in de wildernis moet voor zichzelf zorgen. Daarom zijn de merries en de hengsten minder mak dan tamme paarden. Alles en iedereen kan voor hen gevaarlijk zijn. Wie goed oplet weet precies aan de stand van de oren en de houding wat er in het wilde paard omgaat. Maar afstand houden blijft belangrijk, ook al zijn de veulens wel hééééél erg lief.
Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 10.00 uur bericht.
Wilde paarden kijken. Woensdag 23 maart, 15.00-16.30 uur. Max 20 kinderen vanaf 7 jaar, deelname 2,50 Startpunt: Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (hoek Waardhuizenstraat), Beuningen. Aanmelden is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.