Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Winterhulp door senioren en kinderen voor egels, vogels en insecten

Winterhulp door senioren en kinderen voor egels, vogels en insecten

Evenementgegevens


Senioren kunnen op zaterdag 11 november samen met (klein-)kinderen aan de slag in Het Dijkmagazijn om vogelrestaurants te maken. Het is de laatste activiteit in een serie voor senioren om samen met (klein-)kinderen iets doen voor de biodiversiteit. De serie is onderdeel van Groen Ontmoeten.

Ook kleine acties helpen om onze woonomgeving te verbeteren voor wilde dieren. Zeker leuk samen met (klein-)kinderen! Senioren zijn welkom zonder of met kleinkinderen en kinderen met of zonder hun opa of oma. Voor iedereen is er een vogelrestaurant te maken. Om de bijeenkomsten extra gezellig te maken is en voor iedereen wat te drinken en iets lekkers.

Groen Ontmoeten organiseert activiteiten in en over het groen voor alle senioren in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen ongeacht of ze lid zijn van een seniorenvereniging. Groen Ontmoeten is een initiatief van VvSB i.s.m. Perspectief en Het Dijkmagazijn.

Programma “Winterhulp voor egels, vogels en insecten” 11 nov – Vogelrestaurant.

Plaats: Het Dijkmagazijn (Dijk 41, Beuningen), tijd: 10.30-12.00 uur, kosten: senioren € 5 voor de bijeenkomsten, kinderen 2,50, incl. koffie/thee/ranja. Senioren aanmelden via www.seniorenbeuningen.nl/. Kinderen aanmelden via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

 

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
New Ticket €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.