Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Wrakhoutmonsters knutselen       

Wrakhoutmonsters knutselen       

Evenementgegevens


Na afgelopen winter is er met het hoge water een scheepsvracht wrakhout aangespoeld in de Beuningse uiterwaarden. Op woensdag 13 maart maak je daarvan in Het Dijkmagazijn  v e r s c h r i k k e l i j k e  wrakhoutmonsters. De activiteit begint met een struintocht langs de Waal om de grilligste stukken hout te verzamelen. Wie er goed naar kijkt ziet vanzelf al ogen, neuzen en oren verschijnen. In Het Dijkmagazijn maak je met een beetje fantasie en andere vondsten zoals veren, restjes touw en droog gras van dat wrakhout een gevaarlijk monster. Met verf kun je de woeste strepen en dreigende ogen schilderen. Wraaagh, wie is er bang voor jouw wrakhoutmonster? Tip: trek stevig schoeisel aan. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: Wrakhoutmonsters maken, woensdag 13 maart, 15.00 – 16.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Deelname voor maximaal 15 kinderen vanaf 6 jaar € 2,50 (incl. materiaal en consumptie). Gratis via Kindpakket. (Groot-)ouders/opvoeders mogen gratis meedoen. Reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.