Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Zandkastelen en kleidijken bouwen aan de Waal

Zandkastelen en kleidijken bouwen aan de Waal

Evenementgegevens


Het Dijkmagazijn daagt jonge bouwers op woensdag 7 juni uit om zandkastelen te bouwen op het Waalstrand. En met grachten en dijken van klei te zorgen dat ze niet wegspoelen. En dat is minder makkelijk dan het klinkt!
Water en zand zijn dé speelmaterialen voor ieder kind. De stranden in Beuningen liggen vol bouwmateriaal. En wie goed kan jutten, vindt van alles om een kasteel mee op te sieren: van aangespoelde colafles tot versleten werkhandschoen van een stoere schipper. Allemaal gratis, in overvloed. Er is ruimte zat om te experimenteren want het kasteel moet natuurlijk stoer en mooi zijn, en veilig achter een stevige dijk liggen. Na afloop maken we foto’s van de bouwwerken, zodat je een herinnering hebt, ook als het water en de wind je kasteel uit elkaar laten vallen. Mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Tip: trek laarzen aan en kleren die vies mogen worden.
Waalwoemi: Zandkastelen en kleidijken aan de Waal, woensdag 7 juni, 15.00-16.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname 2,50,-. Gratis met Klavervierpas. Max 30 kinderen. (Groot-)ouders/opvoeders mogen gratis meedoen. Reserveren zie onder.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
Kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.