Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Zwerfstenenschilderij

Zwerfstenenschilderij

Evenementgegevens


Het Dijkmagazijn Beuningen heeft een mooie voorraad zwerfstenen klaarliggen om een kunstwerk van te maken. Op 22 november zijn kinderen welkom om er een schilderij van te maken.

Stenen zijn er in heel veel verschillende maten, soorten, kleuren en vormen. Stenen zijn daarom ook leuk materiaal om iets mee te doen. Je kunt fantaseren waarop een steen bijvoorbeeld lijkt: een beestje of een figuurtje. Nog leuker is het dan om met verf de stenen een gezichtje te geven, of pootjes of kleertjes in allerlei verschillende kleuren. Je kunt je fantasie de vrije loop laten. Door ze op een paneel te lijmen maak je een bijzonder schilderij. Met mooi weer gaan we in het begin nog wat stenen zoeken op het Waalstrand, is het daarvoor te koud of te nat, dan blijven we binnen. Trek voor de zekerheid oude kleren omdat we met lijm en verf gaan werken.

Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: zwerfstenenschilderij, woensdagmiddag 22 november van 15.00-16.30 uur. Max 12 kinderen vanaf 7 jaar, deelname € 2,50 per kind of met Klavervierpas. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (hoek Waardhuizenstraat), Beuningen. (Groot)-ouders/begeleiders mogen gratis meedoen.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
New Ticket €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.