Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

ModderDag met klei

ModderDag met klei

Evenementgegevens


Gewoon lekker buiten kleien aan het Beuningse Waalstrand? Het Dijkmagazijn gaat op ModderDag 26 juni met grondboren en schopjes de uiterwaarden in. Daar graaf je zelf klei mee op. Als de klei goed gekneed is maak je er van wat je maar wilt: een Romeinse pot, een beeld of dinosaurus. Een fossiel maken kan ook! Of je kliedert er lekker op los. Klei kun je uit de natuur halen, uit de uiterwaarden. Met deze klei en andere dingen die in de natuur te vinden zijn, kun je prachtige kunstwerken maken. Je krijgt een stoere boomschijf als werkblad waarop je jouw fantasie met klei kunt uitleven. Het is al spannend de klei op te graven. En dan kun je aan de slag: een konijn van klei, of een penning van een oude Romeinse veldheer, een theepot kan ook. Thuis laat je de klei voorzichtig drogen en dan blijft je beeld wel jaren goed. Trek oude kleren aan want klei maakt vlekken. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: ModderDag met klei met Waalklei, woensdag 26 juni 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Max 20 kinderen van 8 tot 13 jaar. Kosten € 2,50. (Groot)-ouders/opvoeders mogen gratis meedoen. Gratis met Klavervierpas. Reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.