Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Gezelschappen

Samen naar buiten

Voor een actief uitstapje van uw familie, vriendengroep of organisatie bent u bij Het Dijkmagazijn aan het juiste adres. Naar uw wensen en ideeën stellen we graag met u een programma samen. Natuurlijk met excursies langs de Waal. Maar we bieden meer. Bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en Bunnings Diekske. Een lunch of afsluitende borrel is ook mogelijk. Met een picknick op het Waalstrand scoort u zeker bij uw gezelschap.

Voor een indruk van het gebied dwaalfilm

 

Faciliteiten Het Dijkmagazijn beschikt over twee publieksruimtes voor ontvangst. In de grootste ruimte kunnen tot 25 personen zitten. In de kleine ruimte is plaats voor 16 personen. Buiten staan banken en tafels. Het Dijkmagazijn is apart te huur voor vergaderingen. Voor andere bijeenkomsten uitsluitend in combinatie met onze buitenactiviteiten. De ruimte is niet te huur voor feestjes of partijen. Het Dijkmagazijn is helaas moeilijk toegankelijk voor rolstoelen. Er zijn fietsenstallingen op de dijk en er is parkeergelegenheid in de berm van de Waardhuizenstraat.

 

 

 

 

Excursie Met een natuurgids wandelt u zo’n 3 tot 5 kilometer door de uiterwaarden. Dat kan ook over de dijk, door het Roodslag of landgoed Doddendaal. Observeer samen met de gids de wilde konikpaarden en Rode Geuzen. Bewonder de planten en het landschap. En hoor hoe er gewerkt wordt aan de waterveiligheid.

Berekend vanaf minimaal 12 personen (één gids per 20 personen), 5 € p.p.

voor 1,5 uur, bij verlenging: 20 € per half uur per gids.

 

 

Tai Chi Kom tot rust in de stilte van de Waal door mindfulness te bewegen. Alle stress verdwijnt onder deskundige leiding van Irma Soetekouw (Zen4U). Zij begeleidt u bij de beheerste bewegingen van Tai Chi. U voelt zich als herboren na afloop.

Voor maximaal 20 personen, duur 1,5 uur,

Berekend vanaf minimaal 10 personen. 14,50 € p.p

 

 

 

Ritme en Eenvoud in Eigen Natuur  Op een mooie plek in de uiterwaarden gaat u met PercuSiem op zoek naar het ritme van de natuur én uw eigen ritme. U trommelt op een piccolo tom in wisselende ritmes, volume en dynamiek om met uw hele gezelschap een nieuwe samenklank te vinden.

Voor maximaal 20 personen, duur 1,5 uur, 10,50 € p.p.

Berekend vanaf minimaal 10 personen.

 

 

Stiltewandeling met live muziek

Tijdens de wandeling wordt er niet gesproken. Op de mooiste plekken staat u stil om te luisteren naar geïmproviseerde muziek. Jacqueline van Koolwijk (Vrije Klanken) speelt op snaarinstrumenten en Percusiem op percussie-instrumenten. U laat zich onderdompelen in klanken die de natuur bij hen oproept.

Voor maximaal 20 personen, duur 1,5 uur, 10.50 € p.p.

Berekend vanaf minimaal 10 personen.

 

Tuinen in Beuningen

Op loopafstand van Het Dijkmagazijn liggen twee mooie tuinen. Een bezoek aan die tuinen is te combineren met een bezoek aan Het Dijkmaagzijn.

Op 500 meter van het Dijkmagazijn ligt de Het Hof van Marie , een boerderijtuin die het hele jaar bloeit en boeit.

Op 2,5 km ligt d’ Alde Coninckshof, een 1 ha groot tuinencomplex met boerencottagetuin, verschillende borders op kleur, victoriaanse kas, dahlia tuin enzovoort.

Kijk verder bij tabblad Recreatie voor meer bezienswaardigheden en faciliteiten in Beuningen.

Pontveer

Nabij Het Dijkmagazijn vaart een pontveer over de Waal, een speciale attractie als u een fiets- of wandeltocht organiseert. Zie vaartijden.

 

Klik hier voor een printversie van onze arrangementen en tarieven: ArrangementenGezelschappenDijkmagazijn2018-printversie