Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Wat doen we

Samen naar buiten

Stichting Het Dijkmagazijn lokt op allerlei manieren mensen naar buiten. Met veldlessen voor scholieren en natuuractiviteiten voor kinderen. Volwassenen bieden we excursies, workshops en trainingen aan. Voor veel activiteiten werken we samen met anderen.

Verbinding en zorg

Met dit gevarieerde aanbod aan buitenactiviteiten verbinden we deelnemers met hun leefomgeving. Die verbondenheid is een voorwaarde voor goede zorg voor deze leefomgeving. Hoe dat kan, laten we zien met een milieu-educatief aanbod voor met name scholen.

Groen is gezond

Als u in contact komt met natuur en landschap, is dat gezond voor u. Omdat u letterlijk in beweging komt. Maar ook omdat u in een natuurrijke omgeving komt. Daar kunt u even afstand nemen van onze overgeorganiseerde cultuur en uw hoofd laten ‘uitwaaien’.
Het Dijkmagazijn is daarom actief als BuurtSportCoach bij Beuningen Samen in Beweging. Samen met de andere BuurtSportCoaches organiseert Het Dijkmagzijn diverse activiteiten rondom sport, beweging en gezondheid. Voor meer informatie Beuningen Samen in Beweging.

Onze Waal

Het Dijkmagazijn is actief verbonden met Onze Waal. Onze Waal is een Gelderse stichting die staat voor de kwaliteit van het rivierlandschap en recreatie en toerisme gericht op de Waal. Deze recreatie is kleinschalig en duurzaam van karakter. Aan de stichting zijn onder andere natuurorganisaties, ondernemers en kunstenaar verbonden. Ga naar OnzeWaal