Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Pijl en boog maken

Pijl en boog maken

Evenementgegevens


Woensdagmiddag 9 oktober kun je met het Dijkmagazijn op ‘jacht’. Je maakt eerst van riet en takken een pijl en boog. Daarna kun je je schietkunsten uitproberen op een houten konijn.In de oertijd moest je zelf voor je eten zorgen. In onze tijd met de supermarkt in de buurt hoeft dat gelukkig niet meer. Maar jagen en zelf wapens maken is voor veel kinderen een oerbehoefte. We verzamelen de materialen in de uiterwaard. Als alle deelnemers klaar zijn met hun pijl en boog, gaan we oefenen op een houten konijn. Die loopt namelijk niet weg, en dat is wel zo handig voor beginnelingen. En daarna gaan we toch maar weer gewoon eten kopen in de winkel.
Tip: stevig schoeisel en lange broekspijpen vanwege stekelplanten in de uiterwaard.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: Pijl en boog maken, woensdag 9 oktober 15.00 tot 16.30 uur. Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Maximaal 20 kinderen vanaf 7 jaar, deelname € 2,50 per kind of met Klavervierpas. Aanmelden kan via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. (Groot-)ouders/begeleiders mogen gratis meedoen

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.