Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

De uiterwaarde in kleur!

De uiterwaarde in kleur!

Evenementgegevens


Zeker in het voorjaar zijn er diverse kleuren te onderscheiden. Om dit op papier te zetten organiseert Groen Ontmoeten Creatief drie bijeenkomsten aquarelleren voor beginners. Het thema is de uiterwaarden. Dirk Oomen, landschapsarchitect, verzorgt de cursus. Deze wordt gegeven op drie vrijdagochtenden vanaf 5 april. Hij zorgt voor al het materiaal.

Landschapsarchitect Oomen is bekend met de Beuningse uiterwaarden. Daar staan diverse panelen met tekeningen van hem en hij heeft ook verschillende  onderdelen ontworpen binnen de Beuningse uiterwaarden. Zo heeft hij het ontwerp gemaakt voor de uitkijktoren bij  het Weurtse Straatje. Groen Ontmoeten organiseert activiteiten in en over het groen voor alle senioren in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen ongeacht of ze lid zijn van een seniorenvereniging. Groen Ontmoeten is een initiatief van VvSB i.s.m. Het Dijkmagazijn.

Groen Ontmoeten – De uiterwaarde in kleur. vrijdag 5, 12 en 19 april 2024, van 10.00-12.00 uur, inclusief pauze. Locatie Het Dijkmagazijn, Dijk 41, 6641 LA Beuningen. Prijs: € 30,00, inclusief materiaal en koffie  Je kunt je opgeven en betalen via de website van de Vereniging van Senioren Beuningen. www.seniorenbeuningen.nl

 

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.